penaja alonG

Followers

Jumlah Paparan Halaman

Catatan Popular

Selasa, 17 Mei 2011

apabila lamaranku di tolak
LOS ANGELES - Seorang lelaki terkejut seolah-olah tidak percaya apa yang telah berlaku selepas teman wanitanya menolak lamarannya di hadapan orang ramai yang sedang duduk di kawasan kedai makanan sebuah pusat beli-belah Sherman Oaks Galleria di sini baru-baru ini.

Kejadian itu disiarkan di laman YouTube menunjukkan lelaki tersebut melutut sebelum berdiri semula di depan teman wanitanya dengan seorang pemain gitar menyanyikan lagu klasik Sweet Caroline.

Wanita tersebut kelihatan amat terkejut dan tersenyum semasa kekasihnya membuat lamaran itu. Lelaki itu melutut sambil mahu menyerahkan sebentuk cincin kepadanya manakala orang ramai bertepuk tangan.

Namun, lelaki itu berada dalam keadaan yang terkejut seolah-olah tidak mempercayai apa yang berlaku kerana kekasihnya yang dikenali sebagai Caroline berkata: "Oh Tuhan, apa yang kamu lakukan?".

Wanita itu kemudian meninggalkan lelaki berkenaan yang berada dalam keadaan tergamam.

Pemain gitar tersebut berusaha menenteramkan lelaki itu yang kelihatan amat kecewa. - Agensi

kosmo 18/05/2011

alonG-apa perasaan anda jika lamaran anda ditolak tambah-tambahan di hadapan khayalak ramai ..serius ..aku kesian kat lelaki ni. Aku tau perasaan dia macamana?

2 ulasan:

  1. pompuan tu bukan tolak.tapi dia terkejut n terharu sampai xtau nak buat ape mase tu.sbb tu dia pergi.mgkin pastu dia peluk llaki tu sambil menangis huhuhuhuhu

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

penaja alonG